Selecteer een pagina

Social media beheer

Dé keuze voor wie online echt wil groeien. The Social Taste zorgt ervoor dat jouw bedrijf op social media constant zichtbaar is. Wij nemen alles voor jou uit handen: van het maken van content tot het posten van de berichten, reels en stories. Uiteraard heb jij altijd de mogelijkheid om de content vooraf te controleren. Ook overleggen en evalueren we regelmatig om ervoor te zorgen dat wij kunnen inspelen op de ontwikkelingen van jouw bedrijf. Jij kent jouw onderneming inmiddels het beste!

* Al vanaf €780 per maand. Alle prijzen zijn exclusief BTW en €0,19 per gereden kilometer vanaf Nijmegen

Werkwijze
1. Je doet een aanvraag via de site.

2. Je ontvangt een persoonlijke mail met de brochure waar we opvolgend een vrijblijvend gesprek kunnen voeren hoe en of The Social Taste je kan helpen.

3. Gaan we samenwerken? Dan ontvang je een online welkomstpakketje en tekenen we de samenwerkingsovereenkomst.

4. The Social Taste maakt een social media plan met welke doelgroep we willen bereiken, een hashtag onderzoek, moodboard en meer!

5. The Social Taste maakt de eerste content kalender en vanuit daar plannen we de eerste shoot en worden de eerste foto’s gepost.

Wat jij aanlevert

1. Indien aanwezig een huisstijlhandboek.

2. Getekende samenwerkingsovereenkomst.

3. Overige informatie die voor mij nuttig is.

Social media beheer voor ieder horeca, food of product bedrijf

Impact maken met jouw social media kanalen? I’ve got you covered! Bij social media beheer is het mijn taak om ervoor te zorgen dat jij constant zichtbaar bent op social media. Ik neem álle taken voor jou uit handen. Wil je het liever zelf bijhouden maar heb je behoefte aan ondersteuning op het fotografische of strategische vlak? Dat kan ook. Zo kun jij je tijd aan andere dingen besteden en zorg ik ervoor dat jij zichtbaar bent & kunt groeien.

Fotografie
Social Media beheer
Strategie sessie
Social media beheer

Optimalisatie van je social media kanalen

Met social media beheer nemen we de opmaak van je kanalen geheel uit handen. Je bedrijfspagina wordt volledig onder handen genomen, zodat dit er top uit ziet.

Heb je nog geen social media aangemaakt? Geen probleem. In dat geval kan ik het helemaal voor je inrichten. Ik zorg voor een design, de juiste informatie en bepaal samen met jou de doelgroep en hetgeen wat je wilt uitstralen als bedrijf.

Kwalitatieve posts waarmee we de doelgroep aanspreken

Met social media beheer bedenken, creëren en posten we op periodieke basis berichten op jouw pagina. Door mijn focus op specifieke branches als horeca, food en productbedrijven weet ik waar de doelgroep zich begeeft en hoe ik hun kan bereiken.

Door een goede analyse vooraf, zorgen we ervoor dat de posts volledig aansluiten bij de doelgroep en de boodschap die je als bedrijf wilt uitstralen.

Productfotografie
Productfotografie

Social media beheer bespaart je tijd

Door je social media beheer uit te besteden bespaar je tijd die je in werkzaamheden kan steken waar je blij van wordt. Zonder zorgen kan je lekker tekeer gaan in de keuken van jouw horecabedrijf. The Social Taste zorgt voor jouw online zichtbaarheid. 

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je je social media uit zou willen besteden. Wellicht omdat je niet veel weet van social media of niet weet wat je ermee wil? Als wij gaan samenwerken, neem ik het grootste deel over waar jij niet meer naar om hoeft te kijken.

Social media beheer

Zullen we samenwerken?

Social media uitbesteden zorgt ervoor dat je tijd over houdt voor je core-business. Zo doet iedereen waar men goed in is. Zullen we samen werken? Neem contact op via onderstaand contactformulier om eens kennis te maken.

11 + 11 =