Selecteer een pagina

Kickstart sessie

Jij weet hoe belangrijk het is om actief te zijn op social media, maar wat moet je posten? Hoe zorg je ervoor dat jouw berichten ook echt aanslaan bij (potentiële) fans? Wat zijn de geheimen om van kijkers klanten of gasten te maken? 

Dit gaan we doen tijdens jouw social media strategiesessie. Voorafgaand de strategiesessie ontvang jij van ons een vragenlijst, eentje waarmee wij jou vast
aan het denken zetten en waarmee wij jouw bedrijf leren kennen. Vervolgens ontmoeten wij elkaar op een inspirerende, creatieve workspace in Nijmegen waar we de 3-uur durende strategiesessie gaan uitvoeren. De sessie is opgedeeld in de drie onderstaande onderdelen.

Productfotografie

De diepte in

Jij bent je bedrijf begonnen met een bepaald doel. Je wilt het leven van jouw klant op jouw eigen manier leuker, makkelijker of unieker maken. In het eerste gedeelte van The Social Taste social media strategiesessie zetten we, door jou de juiste vragen te stellen, op papier wie jij bent, wat je doet en waarom je dit doet. De vragen zetten je aan het denken. 

Daardoor ontstaan er nieuwe inzichten over jouw bedrijf. Inzichten waarvan je misschien niet eens wist dat ze bestonden. Wij gebruiken deze informatie om een strategieplan samen te stellen die écht past bij jou als ondernemer. Een plan waarmee jij de perfecte klant aan je kunt binden.

Kansen en mogelijkheden

We gaan zorgen dat er een einde komt aan jouw frustraties. In dit gedeelte nemen we de mogelijkheden onder de loep. Hoeveel ruimte heb je om aan de slag te gaan met social media marketing, maar ook: hoeveel tijd kun je eraan besteden? Of je nou een voltallig team hebt voor social media of zelf slechts één uurtje per week vrij kunt maken: wij zorgen voor een haalbaar plan.

Productfotografie
Productfotografie

Creativi-tijd

Wees voorbereid. Na het laatste gedeelte van jouw The Social Taste social media strategiesessie kun je niet wachten om aan de slag te gaan. Samen met jou bedenken we in dit onderdeel creatieve ideeën uit voor content. Hier kun je eindeloos mee verder. De uren dat je zonder inspiratie achter je scherm zat en onnodig veel tijd kwijt was aan social media zijn vanaf nu voorgoed voorbij!

Wat je kunt verwachten

Tijdens de kickstart strategie sessie

Een fijne mix van brainstormen, leren, actie ondernemen én gezelligheid. Tijdens deze sessie gaan we niet stilzitten: we gaan stappen maken! We bouwen de sessie rustig op en leren elkaar kennen. Geven jou de tijd om over jezelf en het bedrijf te vertellen, zodat we tot de kern gaan om alles uit jouw content te kunnen halen. Je zal vast en zeker vragen hebben over social media platforms of punten waar je tegen aan loopt tijdens het posten van je content. Hier in adviseren we je over de laatste (online)trends en leggen we onduidelijkheden aan je uit.

Met alle informatie die we in de eerste 1,5 uur verzamelen, gaan we direct aan de slag met de eerste stappen en ideeën richting jouw knallende contentplannen. Zo vertalen we jouw USP’s naar content pilaren waar we ideeeën aan gaan koppelen die je diezelfde middag nog zou kunnen gaan uitwerken. Hier in adviseren we je ook hoe je dit het beste kan aanpakken en hoe je je tijd zo efficiënt mogelijk verdeeld.

Deze kickstart strategie sessie is voor…

5

Een ondernemer die even niet meer weet wat te posten.

5

Een marketing team van een groot bedrijf die ideeën en inspiratie van een expert buiten het bedrijf goed kunnen gebruiken.

5

Een marketing medewerker van een bedrijf die hulp en focus kan gebruiken bij het bedenken van content.

5

Een startende ondernemer die met een goede kickstart met social media wil beginnen en hier sturing in nodig heeft.

5

Een bedrijf dat al samenwerkt met een social media bureau maar een strategische partner zoekt om betere content te kunnen maken.

Na deze sessie

Nieuwe inzichten

We hebben niet alleen nieuwe ideeën bedacht maar we hebben je ook nieuwe inzichten gegeven, je zal hebben gemerkt dat we echt tot de kern door hebben geprikt en je daardoor alles verteld hebt over je bedrijf.

Een plan

Na de sessie krijg je alles in een strategieplan verwerkt met jouw bedrijfsverhaal, de contentpilaren die we daaraan gekoppeld hebben, alle complete contentideeën gekoppeld aan de content pilaren, een op maat gemaakt advies en passende vervolgstappen.

w
Vervolgstappen

Na deze sessie kun je minimaal een jaar vooruit wat betreft content ideeën. Deze hebben we in het strategieplan dan ook verwerkt in een fijn jaarlijks overzicht verdeeld in kwartalen. De mogelijkheid om hierna samen te blijven werken is er ook. We zullen in het strategieplan ook vermelden wat wij aanraden om uit te besteden en wat de kosten zijn.

Kickstart sessie

Eenmalig (3 uur)

Investering
840 euro

Deze staat uitgeschakeld
Inhoud
 • 3 uur durende sessie

Na de sessie ontvang je een strategieplan met onderdelen zoals:

 • Kanaalanalyse
 • Content pilaren
 • Uitgewerkte content ideeën
 • Hashtaganalyse
 • 1 jaar plan
 • Volger pijn punten
 • Doelgroep- en probleemanalyse
 • Persona’s van jouw ideale klant
Werkwijze
 1. Je plant een data in via de site.
 2. Je ontvangt een mailtje met een link om een vragenlijst in te vullen zodat wij ons kunen voorbereiden op de sessie.
 3. Je ontvangt een leuk pakketje via de post.
Wat jij aanlevert
 1. De ingevulde vragenlijst die je via je mail na je geboekte sessie ontvangt.

FAQ

Deze staat uitgeschakeld
Wanneer ontvang ik het strategieplan?

Binnen 2 weken na de strategiesessie ontvang je jouw opmaat gemaakte plan.

Hoelang kan ik doen met de content ideeën die we verzinnen in de sessie?

Minimaal een 6 tot 9 maanden maar vaak langer.

Is de sessie alleen voor een bepaalde doelgroep?

Nee. Wij zijn zeer allround strategen en vinden het daarom juist heel erg leuk en uitdagend om deze sessie in verschillende branches uit te voeren.

Strategie

Zullen we samenwerken?

Neem contact op via onderstaand contactformulier om eens kennis te maken.