Selecteer een pagina

Social media pakketten

Heb je geen tijd om je social media bij te houden, wil je je bedrijf constant online zichtbaar hebben, wil je het uit handen geven omdat je niet veel weet van social media of niet weet wat je er mee wil? I’ve got you covered! De social media pakketten zijn zo ingesteld dat ik het grootste deel op me neem, zodat jij hier niet meer na om hoeft te kijken.

Let op: Dit is wel echt een samenwerking. Ik ken jouw bedrijf natuurlijk nooit zo goed als jij zelf, dus we overleggen en evalueren regelmatig.

Social media pakketten

Heb je geen tijd om je social media bij te houden, wil je je bedrijf constant online zichtbaar hebben, wil je het uit handen geven omdat je niet veel weet van social media of niet weet wat je er mee wil? I’ve got you covered! De social media pakketten zijn zo ingesteld dat ik het grootste deel op me neem, zodat jij hier niet meer na om hoeft te kijken.

Let op: Dit is wel echt een samenwerking. Ik ken jouw bedrijf natuurlijk nooit zo goed als jij zelf, dus we overleggen en evalueren regelmatig.

Social media pakketten

* Al vanaf €459 per maand. Alle prijzen zijn exclusief BTW en €0,19 per gereden kilometer vanaf Nijmegen

Werkwijze

1. Je doet een aanvraag via de site.

2. Je ontvangt een persoonlijke mail met de brochure waar we opvolgend een vrijblijvend gesprek kunnen voeren hoe en of The Social Taste je kan helpen.

3. Gaan we samenwerken? Dan ontvang je een online welkomstpakketje en tekenen we de samenwerkingsovereenkomst. 

4. The Social Taste maakt een social media plan met welke doelgroep we willen bereiken, een hashtag onderzoek, moodboard en meer!

5. The Social Taste maakt de eerste content kalender en vanuit daar plannen we de eerste shoot en worden de eerste foto’s gepost.

 

Wat jij aanlevert

1. Indien aanwezig een huisstijlhandboek.

2. Getekende samenwerkingsovereenkomst.

3. Overige informatie die voor mij nuttig is.

Werkwijze

1. Je boekt een datum en tijd via de site.

2. Binnen 24 uur ontvang je een persoonlijke mail met de brochure. Hierna kunnen we vrijblijvend met elkaar in gesprek hoe en of the Social Taste jou kan helpen.

3. The Social Taste maakt een moodboard.

4. We plannen de eerste shoot.

5. De foto’s worden bewerkt met een gepersonaliseerde filter en kun je binnen 5 werkdagen van het online portaal downloaden.

Wat jij aanlevert

1. Indien aanwezig een huisstijlhandboek.

2. Getekende samenwerkingsovereenkomst.

3. Ideeën met wat je op de foto wil hebben.

4. Eventuele acties die jullie gaan doen met feestdagen, zodat ik daar foto’s van kan maken.

Social media pakketten voor ieder horeca, food of product bedrijf

Impact maken met jouw social media kanalen?  I’ve got you covered! Bij de social media pakketten is het mijn taak om ervoor te zorgen dat jij constant zichtbaar bent op social media. Ik neem álle taken voor jou uit handen. Wil je het liever zelf bijhouden maar behoefte aan ondersteuning op het fotografische of strategische vlak? Dat kan ook.  Zo kun jij je tijd aan andere dingen besteden en zorg ik ervoor dat jij zichtbaar bent & kunt groeien.

Social media pakketten
Strategie sessie
Social media pakketten
Fotografie
Social media pakketten
Social media beheer
Social media pakketten

The Social Taste

Social media pakketten

In 2019 begon voor mij (Julie) het avontuur met The Social Taste. Ik werkte nog in de horeca en nam bij die koffiezaak waar ik werkte als barista, de social media kanalen over. Fotograferen heb ik altijd al leuk gevonden en deed ik veel, dus ik dacht: ‘dit kan ik ook wel’. Ik begon op de middelbare school al met youtube filmpjes maken en kon mijn creatieve ei kwijt in het maken van leuke foto’s op Instagram. In de horeca is het hele idee van The Social Taste ontstaan. Ik dacht: ‘er zijn vast meer ondernemers die hun social media kanalen zouden willen uitbesteden‘.

Wat in eind 2019 begon als ‘ik vind dit leuk en doe het er gewoon bij’ is nu veranderd naar een fulltime job met een leuk team van creatievelingen om mij heen. Inmiddels zijn we ook uitgebreid naar de product branche. Niet alleen het verkopen van een moment in de horeca vond ik leuk, maar ook het online verkopen van producten. Hier is een hele andere aanpak voor nodig en dat maakt iedere dag anders. Dat vind ik misschien wel het leukste van mijn werk!

Social media pakketten

Zullen we samenwerken?

De social media pakketten zorgen ervoor dat je tijd over houdt voor je core-business. Zo doet iedereen waar men goed in is. Zullen we samen werken? Neem contact op via onderstaand contactformulier om eens kennis te maken.

12 + 9 =