Selecteer een pagina

Social media pakketten

marketing abonnement

Eén social media pakket voor al je socials

Onze experts hebben de kennis, kunde maar vooral ook de creativiteit in huis om jouw socials tot het volgende niveau te helpen.

Omdat social media uit verschillende aspecten bestaat hebben wij een tal aan experts op verschillende vlakken. Met een social media pakket kunnen we met verschillende experts naar jouw vraagstuk kijken. Een volledig strategisch ontwikkeld social media plan met content die perfect aansluit bij jouw doelgroep. Dat is waar we voor gaan. 

Social media pakketten

Waar kunnen we jou mee helpen?

* Al vanaf €459 per maand. Alle prijzen zijn exclusief BTW en €0,19 per gereden kilometer vanaf Nijmegen

social media pakketten

Social media pakketten:
Strategie

Wat is voor jouw doelgroep de beste social media strategie? Welke content sluit het beste aan en op welk platform kan dit het beste geplaatst worden? Hoe zetten we reactie’s om in opdrachten? Dat zijn de vraagstukken waar we bij een strategiesessie naar gaan kijken. Op basis van het vraagstuk zetten wij onze experts in om in 3 uur tot de bodem hiervan te komen. De uitgeschreven strategie kunnen we meteen gebruiken om jouw online zichtbaarheid te verbeteren. 

Uitbesteden social media

Geen omkijken meer hebben naar de social media kanalen? Met de social media pakketten kunnen wij het volledige social media beheer volledig uit handen nemen. Geen zorgen meer om foto’s, content, juiste plaatsingen op de verschillende kanalen. Wij maken de berichten, reels, tiktoks en plaatsen deze voor je. Uiteraard gaan we hierbij uit van de eerder vastgestelde strategie. Met tijdig overleg blijf je betrokken en gaan we samen voor het uiterste!

social media pakketten
social media pakketten

Social media pakketten:
Content creatie

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. De juist content is dan ook cruciaal. Wil jij de volgende stap zetten en je achterban en potentiële klanten verassen met de perfecte plaatjes? Wij schieten de perfecte content en kunnen dit nabewerken. Zo is er altijd wat nieuws te plaatsen.

Liever één keer verse content? Dat kan! Boek dan een eenmalige shoot.