Selecteer een pagina

Diensten

social media nijmegen

Ontdek de kracht van specialisten

Onze social media kenners geven jou een eindeloze voorraad ideeën en energieHet is onmogelijk om één iemand te vinden die alle geheimen van social media marketing kent. Tegelijkertijd is een groot team aannemen direct een flinke hap uit jouw budget. Dankzij The Social Taste kan jij profiteren van de kennis van zes uitblinkers en haal je het maximale uit je investering.

The Social Taste bestaat uit een team van specialisten op het gebied van social media, strategie, beeld, tekst en vormgeving. Samen gaan we met elkaar om tafel. We bedenken concepten die naadloos aansluiten bij jouw doelstellingen. Na dat contactmoment stoppen we niet. Spontaan bedenken we bij de koffieautomaat het perfecte plan om de pijnpunten aan te pakken. Onze creativiteit stopt immers nooit.

Meer weten? Neem direct contact op!

Social media pakketten

Waar kunnen we jou mee helpen?

Strategie
Social Media beheer
Content creatie
Copywriting
{
Grafisch ontwerp
Trainingen
social media nijmegen

Strategie

Jij weet hoe belangrijk het is om actief te zijn op social media, maar wat moet je posten? Hoe zorg je ervoor dat jouw berichten ook echt aanslaan bij (potentiële) fans? Wat zijn de geheimen om van kijkers klanten te maken? Met de antwoorden op deze vragen ga jij naar huis na de strategiesessie. Onze strategen gaan samen met jou 3 uur om tafel om een volledige, waterdichte strategie te bedenken. De uitkomst van deze sessie zetten we voor jou op papier, zodat je daarna direct aan de slag kunt met jouw online zichtbaarheid.

Social media uitbesteden

Dé keuze voor wie continuïteit wil. The Social Taste zorgt ervoor dat jouw bedrijf op social media constant zichtbaar is. Wij nemen alles voor jou uit handen: van het maken van content tot het posten van de berichten, reels en stories. Uiteraard heb jij altijd de mogelijkheid om de content vooraf te controleren. Ook overleggen en evalueren we regelmatig om ervoor te zorgen dat wij kunnen inspelen op de ontwikkelingen van jouw bedrijf. Jij kent jouw onderneming inmiddels het beste!

social media pakketten
social media nijmegen

Content creatie

Mist jouw content een beetje spice? Lukt het niet om die oogverblindende feed te krijgen? Wil jij dat klanten jouw content voortaan opslaan ter inspiratie? De content creators van The Social Taste helpen je graag! Één keer per maand komen we bij jou langs om oogverblindende content voor je te schieten. Deze zetten wij voor je in een beeldbank, zodat je voortaan altijd iets kunt posten op social media. 

Liever één keer verse content? Dat kan! Boek dan een eenmalige shoot.

Copywriting

Een aantrekkelijke foto zonder krachtige caption is als een taart zonder kers. Als een feestje zonder slingers en champagne zonder bubbels. Onze woorden zijn dan ook net zo sprekend als duizend beelden. Vind je het lastig om jouw passie te vertalen naar de juiste tekst of heb je er simpelweg geen tijd voor? Onze copywriter staat klaar om jouw posts op social media te voorzien van een knallende caption, SEO-proof blogs te schrijven of jouw website om te toveren tot conversiekanon.

social media nijmegen
social media nijmegen

Grafisch ontwerp

Een branding is de eerste stap naar het bouwen van een sterke basis voor je bedrijf. Het is een van de belangrijkste beslissingen om te nemen, omdat het de toon zet voor al het andere dat daarna komt.

Jouw branding leidt je door al je verdere marketing uitingen en zorgt ervoor dat elk stuk inhoud dat je maakt, bij jouw bedrijf hoort.

Onze merkstrateeg werkt met jou samen om een identiteit te creëren die is afgestemd op jouw behoeften en doelen. We kijken naar je USP’S, op welke klant je je gaat focussen en waar zij behoefte aan hebben.

Alleen drukwerk nodig? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Social media uitbesteden of een waterdichte strategie bedenken…

Nooit meer zonder inspiratie?

Plan dan nu jouw gratis kennismakingsgesprek in door onderstaand formulier in te vullen om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen.

5 + 9 =