Selecteer een pagina

Social media diensten

Social media diensten

Klaar voor meer klanten?

Een post plaatsen en direct viraal gaan. Lekker! Maar nee: helaas werkt dit niet zo. Gasten en klanten bereiken via social media doe je door consistent aanwezig te zijn, onderzoek te doen, goede content te plaatsen & door te bouwen aan je community. 

Dit kost natuurlijk tijd, terwijl jij als ondernemer ook zonder deze werkzaamheden al behoefte hebt aan een extra dag in de week. Dat brengt je in een lastige positie. Als je niet actief bent op social media, loop je klanten en omzet mis. Als je het wel doet, moet je nog meer uren gaan maken.

The Social Taste kan jou helpen om uit die ellendige spagaat te komen. Door het uitbesteden van jouw social media heb jij meer tijd over voor dingen die écht om jouw aandacht vragen. Ondertussen vertellen wij online het verhaal van jouw bedrijf zodat jij er offline van kunt profiteren. Dat is pas lekker!

Meer weten? Neem direct contact op!

Social media uitbesteden

Waar kunnen we jou mee helpen?

Fotografie
Social Media beheer
Strategie
Copywriting
Grafisch ontwerp
{
Storytelling
Productfotografie

Social media uitbesteden

Dé keuze voor wie online echt wil groeien. The Social Taste zorgt ervoor dat jouw bedrijf op social media constant zichtbaar is. Wij nemen alles voor jou uit handen: van het maken van content tot het posten van de berichten, reels en stories. Uiteraard heb jij altijd de mogelijkheid om de content vooraf te controleren. Ook overleggen en evalueren we regelmatig om ervoor te zorgen dat wij kunnen inspelen op de ontwikkelingen van jouw bedrijf. Jij kent jouw onderneming inmiddels het beste!

Content abonnement

Missen jouw foto’s een beetje spice? Lukt het niet om die oogverblindende feed te krijgen? Wil jij dat klanten jouw beelden voortaan opslaan ter inspiratie? De social media fotografen van The Social Taste helpen je graag! Minimaal één keer per maand komen we bij jou langs om oogverblindende beelden voor je te schieten. Deze zetten wij voor je in een beeldbank, zodat je voortaan altijd iets kunt posten op social media. 

Liever één keer verse beelden? Dat kan! Boek dan een eenmalige shoot.

Productfotografie
Productfotografie

Strategie

Jij weet hoe belangrijk het is om actief te zijn op social media, maar wat moet je posten? Hoe zorg je ervoor dat jouw berichten ook echt aanslaan bij (potentiële) fans? Wat zijn de geheimen om van kijkers klanten te maken? Met de antwoorden op deze vragen ga jij naar huis na de strategiesessie. Onze social media experts gaan samen met jou één uur of 3 uur om tafel om een volledige, waterdichte strategie te bedenken. De uitkomst van deze sessie zetten we voor jou op papier, zodat je daarna direct aan de slag kunt met jouw online zichtbaarheid.

Copywriting

Een aantrekkelijke foto zonder krachtige caption is als een taart zonder kers. Als een feestje zonder slingers en champagne zonder bubbels. Onze woorden zijn dan ook net zo sprekend als duizend beelden. Vind je het lastig om jouw passie te vertalen naar de juiste tekst of heb je er simpelweg geen tijd voor? Onze copywriter staat klaar om jouw posts op social media te voorzien van een knallende caption, SEO-proof blogs te schrijven of jouw website om te toveren tot conversiekanon.

Productfotografie

Social media uitbesteden

Wil je ook geen klanten meer mislopen?

Plan dan nu jouw gratis kennismakingsgesprek in door onderstaand formulier in te vullen om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen.

14 + 8 =