Selecteer een pagina
Social media nijmegen

Dit is The Social Taste

Full service social media marketing & communicatie bureau

Bij The Social Taste werkt een team van social media experts die allemaal hetzelfde doel hebben: zorgen dat jij online in de smaak valt. Ieder teamlid heeft haar eigen specialiteit: het bedenken van de beste strategie voor jouw product of dienst, het schrijven van knallende captions of foto’s die al jouw potentiële klanten willen opslaan. Hierdoor kan jij profiteren van alle kennis onder één dak. 

Als jij jouw social media gaat uitbesteden, wil je dat jouw social mediakanalen in goede handen zijn. Daarom krijg jij altijd de mogelijkheid om de teksten en foto’s te controleren. Bovendien willen we jouw bedrijf écht leren kennen. Soms vragen we je dan ook naar een verhaal achter jouw product of dienst om de lezer net dat beetje extra te inspireren. Ook overleggen en evalueren we regelmatig om zo het beste resultaat te behalen.

Team

Maak kennis met de social media experts van The Social Taste

Social media nijmegen

Julie Dubbe

Founder | Social media strateeg

Julie is de oprichtster van The Social Taste. Te herkennen aan de chai latte in haar hand en in haar vrije tijd spot je haar zelden zonder hond of paard. Behalve dan als ze gaat eten bij een van haar favoriete hotspots.

Al van jongs af aan is ze bezig met social media, fotografie en het maken van video’s. In 2019 begon ze met het beheren van social media accounts van horecabedrijven. Niet veel later kwam hier productfotografie bij. Het vertellen van verhalen van bedrijven in tekst en beeld is haar grootste passie.

Social media nijmegen

Boya Schevers

Communicatiestrateeg

Boya gaat nooit weg zonder haar bureau netjes achter te laten. In haar vrije tijd struint ze met een goede roman alle koffietentjes af. Ooit schrijft ze er zelf eentje, waarvoor ze regelmatig inspiratie opdoet op mooiste Griekse eilanden.

Als contentstrateeg weet Boya precies wat er nodig is om een offline ambitie te vertalen naar een online plan. Nadat ze de eerste ingrediënten voor het succesrecept heeft verzamelt, laat ze de rest van het team meekijken om de perfecte mix te maken.

social media bureau Nijmegen

Carlijn Masselink

Allround creative

Carlijn is een creatieveling in hart en nieren. In de keuken bedenkt ze steeds nieuwe (vegetarische) gerechten om haar familie en vrienden mee te verrassen. Na de afwas kruipt deze grafisch vormgeefster achter haar laptop om stories en menukaarten te designen.

Ze pakt regelmatig haar koffer om nieuwe bestemmingen te ontdekken. Wat dan niet mag ontbreken? Haar camera natuurlijk. Als fotografe schiet ze de mooiste plaatjes om de wanderlust bij de thuisblijvers aan te wakkeren.

social media bureau nijmegen

Anna Tiba Postma

Project en content manager

Tijdens haar afstudeer stage van 9 maanden heeft Anna zich onmisbaar gemaakt in het team als project en content manager.
Anna is ons dansmarietje van het team want voor dat ze naar Nijmegen ging voor haar stage, deed ze aan hiphop en moderne dans. Maar deze creatieveling zoekt ook lekker haar rust op met yoga.
Anna is een familie mens, dus haar weekenden zijn vaak gevuld met leuke activiteiten. Met vrienden geniet ze van een wijntje of cocktail op het terras en dan het liefst met een grote schaal nachos (guac is een must).
Anna een keer een cadeautje geven? Geef haar dan een nieuw notitie boekje, of een geur kaars, daar heeft ze er nooit genoeg van.
social media bureau Nijmegen

Roxanne van Norde

Copywriter

Roxanne kent meer woordgrapjes dan songteksten – en dat zegt wat. Gaat zelfs nog wakeboarden als het buiten drie graden is en leeft volgens het motto ‘Koud water bestaat niet, alleen slechte wetsuits’. Had vroeger last van rijbewijsontwijkend gedrag, maar is nu toch gezwicht omdat ze een Volkswagenbusje wil.

Vroeger skipte ze het buitenspelen al om haar opstellen te perfectioneren. Haar telefoon staat dan ook vol met ideeën voor captions en plannen om de online marketing van The Social Taste naar een hoger niveau te tillen. 

social media bureau Nijmegen

Annelot ter Linden

Content creator

Annelot is gezellig blijven plakken na een succesvolle stage. Als je haar zonder camera ziet, is dat een foto waard. Ook in haar vrije tijd fotografeert ze namelijk alles wat ze tegenkomt. Binnen The Social Taste richt ze zich voornamelijk op product en horeca fotografie, dus met een beetje geluk schiet ze ook de mooiste plaatjes bij jou op locatie.

Haar rechterduim is een topsporter dankzij alle kilometers die ze dagelijks aflegt op TikTok. Het kanaal heeft geen geheimen meer voor haar en daarom is Annelot de juiste persoon voor het maken van de tofste video’s en reels.

social media bureau Nijmegen

Lisa Dubbe

Merkstrateeg & grafisch ontwerper

Lisa weet alles als het gaan om merkpositionering en branding. Ze luistert naar het verhaal van jouw bedrijf om deze van de best passende branding te voorzien.

Naast haar werk bij The Social Taste fotografeert ze honden, wandelt ze graag en  maakt ze graag uitstapjes naar het buitenland.

social media bureau nijmegen

Frenkie

Chief of office happiness

Wil je ook geen klanten meer mislopen?

Plan dan nu jouw gratis kennismakingsgesprek in door onderstaand formulier in te vullen om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen.

13 + 7 =