Selecteer een pagina
The Social Taste, Social beheer

The Social Taste

Full service social media bureau

In 2019 begon voor mij (Julie) het avontuur met The Social Taste. Ik werkte nog in de horeca en nam bij die koffiezaak waar ik werkte als barista, de social media kanalen over. Fotograferen heb ik altijd al leuk gevonden en deed ik veel, dus ik dacht: ‘dit kan ik ook wel’. Ik begon op de middelbare school al met youtube filmpjes maken en kon mijn creatieve ei kwijt in het maken van leuke foto’s op Instagram. In de horeca is het hele idee van The Social Taste ontstaan. Ik dacht: ‘er zijn vast meer ondernemers die hun social media kanalen zouden willen uitbesteden‘.

Wat in eind 2019 begon als ‘ik vind dit leuk en doe het er gewoon bij’ is nu veranderd naar een fulltime job met een leuk team van creatievelingen om mij heen. Inmiddels zijn we ook uitgebreid naar de product branche. Niet alleen het verkopen van een moment in de horeca vond ik leuk, maar ook het online verkopen van producten. Hier is een hele andere aanpak voor nodig en dat maakt iedere dag anders. Dat vind ik misschien wel het leukste van mijn werk!

Team

the Social Taste, Julie Dubbe

Julie Dubbe

Owner | Head of social media

Julie is het aanspreekpunt van de opdrachtgevers en zorgt er voor dat alles in goede banen loopt. Van concept tot fotografie tot aan de posts controleert ze alles en gaat ze samen met Annelot aan de slag met de fotografie. Naast mijn werk ben ik bijna iedere avond op stal te vinden. Sinds mijn 6e rijd ik al paard! Op zondagen bak ik vaak wat lekkers en ga ik in mijn vakanties graag naar (buitendelandse) steden om inspiratie op te doen.

the Social Taste, Dierenmens

Boya Schevers

Creative writer | Planner

Boya is de tekstuele creatieveling. Ze verdiept zich als de beste in de missie en visie van opdrachtgevers en schrijft bijpassende social media teksten. In haar vrije tijd drinkt ze met vriendinnen lekkere koffietjes, ontdekt ze nieuwe zaken en struint ze (vintage) marktjes af.

 

 

the Social Taste, Gecertificeerd barista

Annelot ter Linden

Content creator

Annelot is gezellig blijven plakken na een succesvolle stage. Ze fotografeert alle content voor klanten waar wij de spullen van op kantoor hebben liggen en maakt de tofste reels. Daarnaast gaat ze ook regelmatig mee naar locatie. In haar vrije tijd fotografeert ze vriendinnen en maakt ze toffe ballon pilaren met haar onderneming ‘BeauBeau’.

Zullen we samenwerken?

9 + 13 =