Selecteer een pagina
the Social Taste, Julie Dubbe, Social Media Manager

Hey. Ik ben Julie!

& ik ben social media manager

In 2019 ben ik afgestudeerd als grafisch ontwerper aan het SintLucas. Door de jaren heen heb ik altijd dingen zelf willen doen, nam ik graag de leiding in projecten en begon ik op mijn 19e met ondernemen.

Waarom horeca denk je misschien? Simpel: Ik heb lang in de horeca gewerkt en vind dit een leuke, veelzijdige en afwisselende branche. Iedere dag is anders en dat vind ik heel erg leuk. Toen ik als barista werkte, heb ik ook de social media kanalen op me genomen van de koffiezaak waar ik werkte. Zo kwam ik er achter dat er vast meer ondernemers in deze branche zijn die dit graag uit zouden willen besteden of hulp zouden willen.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten met paard of de hond, doe ik graag inspiratie op in (buitenlandse) steden en bak ik graag.

Wist je dat…

the Social Taste, Dierenmens
1. Dierenmens
Dat ik een dierenmens ben is overduidelijk. Ik rijd 3 dagen in de week paard. Op mijn 6e(!) zat ik voor het eerst op een pony. Vanaf mijn 14e ben ik paarden gaan rijden voor mensen die hier minder tijd voor hebben. Zo heb ik toch het gevoel van het hebben van een eigen paard, maar niet de vele verantwoordelijkheden die er bij komen kijken. Wellicht een eigen paard in de toekomst ;). Thuis heb ik een hele lieve Nova Scotia Duck Tolling Retriever genaamd Guus. Yes, Dat is een hele mond vol! Ook wel bekend als een Toller. Deze lieverd komt het liefste de hele dag buiten en speurt graag.
the Social Taste, Gek op lichte kleuren

2. Nooit donkere kleuren

Er ligt geen enkel zwart item bij mij in de kast. Oke, op schoenen en accessoires na dan. Waarom denk je misschien? Ik word er gewoon niet vrolijk van. Ik probeer vaak wat in de winkel maar trek het ook weer heel snel uit, haha!

the Social Taste, Gecertificeerd barista
3. Gecertificeerd barista
Voordat ik fulltime The Social Taste in ging, was ik ruim 5 jaar werkzaam als barista. Ook ben ik hier SCA voor gecertificeerd. En ja zeker, die mooie latte art in de cappuccino’s kan ik! van een hartje tot een zwaantje. Mocht je hier dus voor jouw zaak wat over willen leren, kan ik je ook zeker helpen.

Zullen we samenwerken?

14 + 10 =